top of page

Bude pokračování pohádky Princezna zakletá v čase?

Aktualizováno: 27. 4. 2021

QQ studio Ostrava vytvářelo pod vedením počítačového experta Lukáše Najbrta vizuální efekty v první české fantasy pohádce Princezna zakletá v čase. Chystá se její pokračování? Nejen na to jsme se zeptali specialisty na počítačovou kompozici a vizuální efekty Lukáše Najbrta.


Na čem právě pracuješ?


V současné době pracuji na tricích do filmu Manipulace Davida Baldy. Mám za úkol zapálit kostel. Dále pracuji na vizualizacích pro výrobce průmyslových praček a v neposlední řadě na animacích pro seriály Pytlíkov aktuálně a Vyšetřovačka Pytlíkov. Takže práce je hodně a je opravdu pestrá.

Jaké ohlasy máš na triky v pohádce Princezna zakletá v čase?


Ohlasy jsou veskrze pozitivní. Jsem rád, že jsme se drželi trochu při zemi. Mám rád triky, které jsou spíš nenápadné než bombastické. Nejlepší triky jsou podle mě ty, kterých si divák ani nevšimne :-).


Bude pokračování Princezny zakleté v čase?


Vypadá to, že pokračování bude. Jestli se nic nepokazí, na podzim by se mělo začít točit. A bude to pro diváky velké překvapení!


Celý rozhovor s Lukášem Najbrtem o tom, jak probíhalo natáčení a výroba triků do pohádky Princezna zakletá v čase můžete shlédnout zde.



196 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page