top of page

Princezna zakletá v čase 2 je na Startovači!

Moderně pojatá pohádka Princezna zakletá v čase, na které se podílelo QQ studio Ostrava s.r.o., připravuje pokračování. Fantasy pohádka měla premiéru v roce 2020 v nejhlubším lockdownu, ale ani tyto komplikace ji neubraly na atraktivnosti pro diváky. Při její premiéře na streamovacích službách Netflix nebo HBO Go se rychle dostala mezi nejsledovanější filmy v České republice.



QQstudio se na prvním díle podílelo ve fází postprodukce, kdy se tým vedený Lukášem Najbrtem věnoval veškerým efektům, které v pohádce vidíte. Rozhovor s Lukášem jsme již po premiéře Princezny zakleté v čase přinesli ve formě Interview na iFILMcz. Můžete si jej připomenout zde.




Díky úspěchu filmu na sebe oznámení druhého dílu nenechalo dlouho čekat! Druhý díl bude podle tvůrců ještě akčnější a hrdinové budou čelit novým překážkám. Hlavní hrdinkou pokračování nebude princezna Ellena, ale léčitelka a alchymistka Amélie, její nejlepší kamarádka z prvního dílu. Téma ale tvůrci neopouštějí a s časem si budou hrát i v chystaném pokračování. Postprodukčně bude druhý díl ještě bohatší a efektově náročnější. Laťku pro překonání má od prvního dílu nasazenou velmi vysoko.



Tvůrci z Oberon Studios opět odstartovali kampaň na Startovači, kde za podporu filmu můžete získat jedinečné odměny. Můžete se například podívat na samotné natáčení, kde je přítomen i postprodukční tým QQstudia. Kampaň za chvíli končí, proto jestli chcete být součástí tohoto úžasného příběhu, nezapomínejte, že čas stále tiká.


90 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page